Staur Foods er en ledende produsent av bakeri-produkter i Norge, med omlag 30 ansatte. Vi leverer en rekke produkter til dagligvaremarkedet, til matkasser og andre. I vårt sortiment finner du blant annet steinovnsbakte pizzabunner, nanbrød, pitabrød, fersk pizza og frossen pizza.

Fjellregionen fra Røros til Alvdal er kjent for sin tradisjonsrike matkultur. Vi har gjort nytte av lokal kunnskap i jobben med å lage god mat med moderne smaker. Som nabo til Forollhogna nasjonalpark er det naturlig for oss å tenke renhet, naturlige råvarer og kvalitet i alt vi foretar oss. Løpende interne og eksterne kvalitetsrevisjoner, herunder BRC-sertifisering, omhandler alle rutiner i produksjonen, slik at våre kunder kan være trygge på at produktene vi leverer holder høy kvalitet.

Vi søker et verdiskapende samspill mellom kunder, leverandører, medarbeidere, ledelse og lokalsamfunn der vi driver vår virksomhet. Vi er fokuserte på at vi har et medansvar for samfunnet rundt oss. Å ivareta samfunnsansvar, fellesskap og arbeidsmiljø er derfor viktige deler av vår virksomhetsstyring.